”The last project” ATC kort

19 juli 2020: ”The last project” ATC kort.

Hej allihopa!

Idag gör jag mitt sista projekt för Instila. Jag vill tacka Instila och hela designteamet – det har verkligen varit så så roligt och jag är så tacksam för denna tid och det allra bästa är att jag har fått vänner för livet. 🙂

Du hittar filmklippet HÄR.

Idag visar jag tre ATC kort. På engelska heter det ”artist trading cards” och det kan man enkelt säga att det betyder samlarkort. Man kan göra ett eller flera som man sedan byter med andra. Dessa kort är i ett speciellt litet format och ska alltid vara 2.5 inch * 3.5 inch och om man vill gör man om det i cm. Eftersom dem är så små ryms dem i sådana plastsamlarfickor för exempelvis hockeykort eller andra samlarkort. Så sparar man på sig nog många har man kanske en hel pärm med inspiration från höger och vänster. På baksidan skriver man vad serien heter, datum när man gjorde dem samt kontaktinformation.

Hoppas ni gillar min video och mina atc kort. Tack snälla ni som tittat på mina videos och jag hoppas att ni har kunnat inspireras av mina alster. Om du vill fortsätta följa mig finns jag på både youtube och instagram och där heter jag sorlosdesign. Så solros baklänges kan man tänka.

Ha en fortsatt fin dag och ta hand om dig! Kram Ida

Stencil craft emotions

Distress oxide

Mica sheets ”happy birds”

Lim (liknande)

Stickers ord (liknande)

Nuvo crystal drops

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s