Enkla kort till män

24 februari 2019: Enkla kort till män.

Det finns många som tycker det är svårt att göra kort till män, så här kommer några punkter som jag brukar ha som inspiration:

  1. Gör kortet enkelt
  2. Använd mörka färger eller monokromt
  3. Håll dig till ett tema/yrke/hobby som mannen i fråga sysslar med.

I det här inlägget arbetar jag först med ett kit som är designat för att kunna göra ett stafflikort med 3D-effekter. Det är otroligt enkelt då du bara behöver vika det medföljande kortet, och pusha ut delarna som följer med, och fästa dem med häftkuddar. Du kan självklart göra det mindre komplicerat genom att inte göra 3D-biten utan bara använda bilden på kortet, eller så kan du utveckla kortet och använda fler dekorationer som du redan har hemma. Det kan inte bli mycket enklare, men det blir riktigt läckert. 😀

Till nästa kort som jag också tänkte hålla simpelt, har jag enbart använt mig av en blå cardstock, några bruna mönsterpapper, en träfigur, samt en svart penna. Blått och brunt blir en väldigt fin kombination tycker jag, och neutral, vilket passar till män.

För att sedan göra mig av med spillbitar jag fick över av papprena så bestämde jag mig för att fästa dessa på ett fyrkantigt kort. Jag tyckte dock att det blev lite tomt i övre högra hörnet, och eftersom jag inte vill utsmycka för mycket så valde jag istället att med en sax klippa bort en del så att kortet fick en annan form.

That’s it for today folks! Hoppas ni fick lite inspiration. 🙂

Materiallista:

Manligt Kort-Kit

Cardstock

Brunt Prickigt Papper

Brunt Papper

Trädekorationer

Stämplar (Good Luck)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s